Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

De oplossing voor bestuurders aansprakelijkheid!

Speciaal voor kleinere en middelgrote organisaties is de Basis verzekering bestuurders aansprakelijkheid ontwikkeld. Bij deze doelgroep leeft de sterke behoefte goed verzekerd te zijn voor het bestuurdersaansprakelijkheidsrisico. Maar wel tegen een premie die past bij hun budget!

Wij bieden u een aantal mogelijkheden aan voor het voor het regelen van de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Afhankelijk van de organisatie een passende product. De verzekering kunt direct en digitaal aanvragen. Binnen enkele dagen heeft u de polisstukken ontvangen.

In de meeste gevallen kunt u gebruik maken van de BASIS verzekering. Zo hebben wij een oplossing voor 1. Verenigingen en Stichtingen, 2. Besloten Vennootschap en voor 3. VVe's. Wanneer u niet voldoet aan de criteria van de BASIS verzekering kunt u gebruik maken van de maatwerk oplossing.

1. Bestuurders aansprakelijkheidverzekering voor verenigingen en stichtingen
De Basis BTA-polis (Klik hier voor meer info)
Speciaal voor de kleinere en middelgrote verenigingen en stichtingen met een balanstotaal tot EUR 2.500.000,- . Dit is een volwaardige bestuurders aansprakelijkheidverzekering tegen een scherpe premie.

2. Bestuurders aansprakelijkheidverzekering voor Besloten Vennootschappen
De Basis BCA-Polis ( klik hier voor meer meer info)
Bestuurders- en Commissarissenaansprakelijkheidsverzekering voor besloten vennootschappen met een geconsolideerd balanstotaal tot EUR 25.000.000,-. Dit is een volwaardige bestuurders aansprakelijkheidverzekering tegen een scherpe premie.

3. Bestuurders aansprakelijkheid VVe (vereniging van eigenaren)
De BTA VVe polis ( Klik hier voor meer info)
De VVE-Polis dekt de financiële gevolgen van persoonlijke aansprakelijkheid voor fouten begaan in uw hoedanigheid van bestuurder of toezichthouder van een VVE.


(C) 2010 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken